Moliūginiai blyneliai su feta ir špinatais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Moliūginiai blyneliai su feta ir špinatais gaunasi nesaldūs ir sotūs! Tad tiks pusryčiams ar vakarienei ☺️ Aš visuomet naudoju speltos pilno grūdo, nes pilnas grūdas daug maistingesnis ir naudingesnis, bet galite dėti kvietinius paprastus miltus ar pamaišyti ☺️

Ingredientai
  • 200 g miltų
  • 1 didesnio kiaušinio
  • 25 g tirpinto sviesto
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 180 g moliūgų tyrės (kaip pasigaminti moliūgų tyrę rasite čia)
  • 2 v.š. graikiško jogurto
  • Žiupsnio druskos ir pipirų
  • Šiek tiek aliejaus

Gardinimui:

  • Špinatų
  • Česnako
  • Feto
Paruošimo būdas
1

Visus ingredientus sumaišome. Blynelius kepame įkaitintoje keptuvėje. Tešlą gaunasi gana tiršta!

2

Špinatus su česnaku pakepiname kitoje keptuvėje. Feta susmulkiname kubeliais. Tiekiame su iškeptais blynais.